Vi bor i et et-plans hus med et dejligt stort køkken-alrum/stue, som vi netop har renoveret. Børnene må færdes overalt, men det er primært her vi befinder os, når vi er inde. Flere billeder på vej af den nye indretning 😊

Derudover har vi en skøn have med plads til leg i den store sandkasse, legetårn, gyngestativ, traktor-, scooter- og cykelkørsel, boldspil og tumling på trampolinen. Vi plasker i vandpytter, bader i bassin, samler insekter og får røde kinder.

Udover hjemmebasen, skal vi indimellem opleve lidt mere af verden. Vi besøger grønne områder og legepladser i nærheden, tager i Svanelunden, besøger “Dyregården”, er i skoven – ja verden er jo stor og vi har heldigvis en ladcykel, så vi kan komme vidt omkring.

Indimellem tager vi også et smut på biblioteket eller giver den gas i Hermans hule ofte kombineret med en bustur frem og tilbage, fordi dét i sig selv, er en kæmpe oplevelse 💛

Når vi er hjemme udforsker vi sanserne – vi bager, modellerer, leger med vand, sne, fuglefrø, perler, sand, vandperler – ja, kun fantasien sætter grænser.