Jeg hedder Nicoline og er 33 år. Jeg er født og opvokset i Hjørring. I 2012 blev jeg uddannet sygeplejerske og jeg har 7 års praksiserfaring som sygeplejerske, primært i hjemmesygeplejen.

Jeg er gift med Rasmus, sammen har vi Villads fra 2016 og Laura fra 2019. Villads og Laura har børnehaveplads på Dyregården, som de besøger ca. 15-20 timer om ugen – ellers er de hjemme hos mig og de små. Rasmus er socialrådgiver.

Mit hjerte banker for de mindste og har altid gjort det. Jeg elsker at bruge tid med børn, at være deres legekammerat, at forkæle dem, at være deres omsorgsgiver, deres guide og deres advokat.

I mit samvær med børn er jeg varm og kærlig, tålmodig, nærværende, forudsigelig, reflekterende og stabil – det aller vigtigste for mig er, at børnene ved hvor de har mig – en tillidsfuld ligeværdig og familiær relation.

Ideen til “Smørhullet” kom, fordi jeg brændende ønskede mig, at skabe det ideelle rum for pasning af børn, i de timer hvor de ikke kan være sammen med deres forældre. Jeg ville bevæge mig fuldstændig væk fra institutionsbegrebet og skabe en pasningsmulighed, hvor børnene oplever hverdagen som familiær og tryg – og det er præcis hvad Smørhullet er blevet.

Jeg anerkender at de vigtigste mennesker i verden er mor og far, hvorfor det vigtigste i min relation til børnene er, at de oplever tilknytning til mig når I skal adskilles. Jeg vil derfor værne om en hverdag, herunder en indkøring, på barnets præmisser.
Jeg bakker jer som familie op, i at have mest muligt tid sammen – der er derfor meget fleksible afleveringstidspunkter her hos mig og en stor forståelse for, at børn og forældre prioriterer de fridage sammen de kan.

Jeg forholder mig generelt normkritisk, når det omhandler vores børns institutionsliv, som i min verden, er skabt ud fra vi voksnes behov – og ikke skabt med barnet for øje. Dét i sig selv er min store motivator for, at skabe et lille familiært, trygt og omsorgsfuldt rum, hvor I kan aflevere jeres barn med ro i hjertet.

Jeg søger at støtte jer som familie i de metoder og værdier, der betyder noget for jer. Det kan feks være at I ønsker jeres barn skal bruge stofbleer, at mor ammer og den lille skal have udpumpet mælk (man må også hjertens gerne amme ved aflevering/afhentning, hvis der er behov for det) bæres i vikle for at finde ro, at sove i slyngevugge som derhjemme eller lignende. Her vil I ikke blive mødt med forundring eller afvisning, og jeg er sikker på, at langt det meste kan lade sig gøre. Til gengæld er det utrolig vigtigt for mig, at de familier jeg tager ind, mødes i samme værdisæt og samme børnesyn som jeg selv.

Jeg elsker musik og dans, jeg elsker at være ude i naturen og så har jeg et hav af gode ideer til sjove temauger, begivenheder, legestue og lignende, som jeg tænker vi skal have det sjovt med indimellem. Generelt er jeg initiativrig og en handlingskvinde, så vi skal nok få jord under neglene, musik i sjælen og vind i håret, mens vi danner de første spæde venskaber og ligeså stille lærer verden at kende.

Forvent at jeres barn opløses i kys og kram, både af store og små, hvis I sender dem i Smørhullet 💛