Jeg hedder Nicoline og er 30 år. Jeg er født og opvokset i Hjørring. I 2012 blev jeg uddannet sygeplejerske og jeg har 7 års praksiserfaring som sygeplejerske, primært i hjemmesygeplejen.

Jeg bor med Rasmus, som jeg har kendt siden folkeskolen og har boet sammen med det sidste årti. Sammen har vi Villads fra 2016 og Laura fra 2019. Villads går i børnehave på Dyregården og Laura er en del af flokken i Smørhullet. Rasmus er socialrådgiver.

Mit hjerte banker for de mindste og har altid gjort det. Jeg elsker at bruge tid med børn, at være deres legekammerat, at forkæle dem, at være deres omsorgsgiver, deres guide og deres advokat.

I mit samvær med børn er jeg varm og kærlig, tålmodig, nærværende, reflekterende og stabil – det aller vigtigste for mig er, at børnene ved hvor de har mig – en tillidsfuld ligeværdig relation.

Ideen til “Smørhullet” kom, fordi jeg brændende ønsker mig, at skabe det ideelle rum for pasning af børn, i de timer hvor de ikke kan være sammen med deres forældre. Jeg anerkender at de vigtigste mennesker i verden er mor og far, hvorfor det vigtigste i min relation til børnene er, at de oplever tilknytning til mig. Jeg vil derfor værne om en hverdag, men også en indkøring, på barnets præmisser.

Jeg forholder mig generelt normkritisk, når det omhandler vores børns institutionsliv, som i min verden langt henad vejen, er skabt ud fra vi voksnes behov – og ikke skabt med barnet for øje. Dét skal vi gøre op med her hos mig, hvor børnene skal ses, høres og anerkendes – derfor praktiserer jeg feks. ikke søvntræning, skæld ud, time out og lignende.

Omvendt søger jeg, at støtte jer som familie i de metoder og værdier, der betyder noget for jer. Det kan feks være at I ønsker jeres barn skal bruge stofbleer, at mor ammer og den lille skal have udpumpet mælk, bæres i vikle for at finde ro, at sove i slyngevugge som derhjemme eller lignende. Her vil I ikke blive mødt med forundring eller afvisning, og jeg er sikker på, at langt det meste kan lade sig gøre.

Jeg elsker musik og dans, jeg elsker at være ude i naturen og så har jeg et hav af gode ideer til sjove temauger, begivenheder, legestue og lignende, som jeg tænker vi skal have det sjovt med indimellem. Generelt er jeg initiativrig og en handlingskvinde, så vi skal nok få jord under neglene, musik i sjælen og vind i håret, mens vi danner de første spæde venskaber og ligeså stille lærer verden at kende.